Stängt tills vidare

Fälgtjänster i Göteborg och Mölndal

Keramisk fälgbehandling, fälgtvätt och fälgbehandling i Göteborg och Mölndal – vi är din professionella partner när det kommer till att ta hand om dina fälgar på bästa möjliga sätt. Vi erbjuder högkvalitativa fälgbehandlingar för att ta bort smuts, salt och andra avlagringar som kan sätta sig på dina fälgar.

Kreamisk fälgbehandling

En keramisk fälgbehandling ger din fälg extra skydd mot smuts och avlagringar. Med vår professionella keramiska fälgbehandling, applicerar vi en transparent keramisk beläggning på fälgen. Detta ger extra skydd och gör att dina fälgar håller sig renare längre.

Fälgtvätt

Vi erbjuder också grundlig fälgtvätt för att avlägsna alla spår av smuts och avlagringar från dina fälgar. Vår fälgtvätt tar bort all smuts och ger en grundlig rengöring av dina fälgar.

För att bevara och skydda dina fälgar från smuts och avlagringar, är vår fälgbehandling det bästa valet. Vi använder endast högkvalitativa produkter för att ge dina fälgar den bästa behandlingen. Med vår fälgbehandling ser dina fälgar nya ut och återfår sin lyster och glans.

Kontakta oss för att boka in din fälgbehandling, fälgtvätt eller keramisk fälgbehandling i Göteborg eller Mölndal. Vi ser fram emot att hjälpa dig att ta hand om dina fälgar på bästa möjliga sätt.

Våra behandlingar Kontakta oss