Stängt tills vidare

Angelwax

Med över 25 års erfarenhet inom kemiindustrin, och ett brinnande intresse för bilvård, har Angelwax utvecklat några av de främsta produkterna i världen för underhåll och skydd av fordon.

DARK STAR NEBULA Graphene Ceramic Coating

Den teknologiskt mest avancerade grafen-coatingen i branschen. Angelwax NEBULA ger en ultimat ‘wet-look’ glans och en otroligt hal och hård yta på lacken. Grafenet i lackskyddet fungerar som en glans-booster och säkerställer att ytan behåller sin otroligt hala yta. Angelwax NEBULA är en hård coating som minskar risken för tvättrepor och dess hydrofobiska egenskaper minskar risken för vattenfläckar. Kombinationen av den hala och hydrofobiska ytan gör att fordonet nästan får självrengörande egenskaper, vilket resulterar i att det blir otroligt lätt att underhållstvätta bilen och den hålls ren längre.

5 års hållbarhet – 8.000 kr inkl. moms
8 års + hållbarhet vid applicering av ett extra lager – 4.000 kr inkl. moms

Priser avser nya bilar.
Större fordon t.ex. SUV och skåpbilar – Pris på offert.

Kontakta oss

ENIGMA GENESIS Ceramic Coating

Angelwax ENIGMA GENESIS är ett keramiskt lackskydd utformat med bästa möjliga teknik. Med en livslängd på 5 år och egenskaper som enastående glans och en hård smutsavvisande yta erbjuder ENIGMA GENESIS ett optimalt skydd och enkelt underhåll av din bil.

6.500 kr inkl moms

Priset avser nya bilar
Större fordon t.ex. SUV och skåpbilar – Pris på offert.

Kontakta oss